Thursday, March 2, 2023

5 Καλύτερα μαθήματα WordPress για αρχάριους 2023


Το WordPress είναι ένα αξιοπρόσεκτο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) και γι 'αυτό υπάρχουν τόσες πολλές καλές μαθήματα WordPress διαθέσιμες στο διαδίκτυο. Είναι ισχυρό και αρκετά ευέλικτο για να δημιουργήσει σχεδόν οποιοδήποτε είδος ιστολογίου ή ιστότοπου που θα μπορούσατε να φανταστείτε. Ωστόσο, ο τεράστιος κόσμος του WordPress μπορεί να φαίνεται αποθαρρυντικός στην αρχή, και ίσως να μην ξέρετε πώς να πάτε για να μάθετε όλα τα ins και outs.

Ευτυχώς, η κοινότητα WordPress ακμάζει και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που είναι WPBeginner creationwebchannel Αυτοί οι πόροι είναι φανταστικοί, αλλά συχνά θα βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να σημειώσετε πρόοδο είναι να λάβετε μέρος σε μια πιο δομημένη πορεία.
wordpress
πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να μάθετε τα σχοινιά. Μια γρήγορη αναζήτηση Google αποκαλύπτει χιλιάδες άρθρα και σεμινάρια, καθώς και ειδικά κανάλια YouTube όπως

Αυτός είναι ο λόγος που θα συστήσουμε κάποια πραγματικά εξαιρετικά σε απευθείας σύνδεση μαθήματα WordPress για αρχάριους σε αυτό το άρθρο. Καθένας έχει σχεδιαστεί με νέους χρήστες στο μυαλό και θα σας οπλίσει με τις γνώσεις που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη δημιουργία των δικών σας κατασκευή ιστοσελίδων. Ας αρχίσουμε!

1. Γρήγορη εκκίνηση WordPress από το WP Apprentice


Χρόνος ολοκλήρωσης: 1 ώρα
Τιμή: Δωρεάν (πρόσβαση στο WordPress Essentials καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής για $ 47 ή σε όλα τα μαθήματα για $ 147)

Αυτό το πρώτο μάθημα είναι ένα γρήγορο και απλό φροντιστήριο που προορίζεται για απόλυτους αρχαρίους. Το WordPress Quick Start Course επικεντρώνεται στα βασικά: πώς να βρείτε έναν οικοδεσπότη Ιστού, να εγκαταστήσετε το WordPress, να χρησιμοποιήσετε τον πίνακα ελέγχου και να ξεκινήσετε να δημιουργείτε περιεχόμενο. Όλα τα κεντρικά χαρακτηριστικά της πλατφόρμας εξηγούνται, όπως θέματα, plugins και widgets. Μέχρι τη στιγμή που θα παρακολουθήσετε αυτά τα δέκα βίντεο, θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη ρύθμιση του πρώτου ιστότοπού σας.

Πλεονεκτήματα
Το μάθημα είναι σύντομο και δωρεάν, επομένως δεν διακινδυνεύετε τίποτα προσπαθώντας έξω.
Διατηρείται σε εισαγωγικό επίπεδο, ιδανικό για κάποιον που δεν χρησιμοποίησε ποτέ την πλατφόρμα.
Θα πάρετε μια γενική επισκόπηση όλων των βασικών χαρακτηριστικών του WordPress.
Μειονεκτήματα
Το γεγονός ότι η πορεία είναι τόσο μικρή μπορεί επίσης να είναι ένα μειονέκτημα - δεν υπάρχει περιθώριο για εις βάθος εξηγήσεις.
Περιλαμβάνονται μόνο τα θέματα εισόδου. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε κάτι διαφορετικό από έναν απλό ιστότοπο, θα χρειαστεί πιθανώς περισσότερες πληροφορίες.

2. Χαρά του WP: Κατάρτιση WordPress

Ώρα να ολοκληρωθεί: 5 ώρες 30 λεπτά (WP A έως Z είναι περίπου 4.5 ώρες, ενώ το WordPress έρχεται σε μόλις περίπου 1 ώρα)
Τιμή: Δωρεάν

Ο Bud πέρα ​​από τη Joy of WP δεν έχει συγκεντρώσει ούτε μία αλλά δύο χρήσιμες σειρές μαθημάτων WordPress για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας. Αυτά τα εύκολα να ακολουθήσουν μαζί με τους οδηγούς καλύπτουν το Getting Started, Links, Θέματα, Plugins, Blogging, Hosting, Gutenberg και μερικά άλλα extras (στο τμήμα Potpourri). Αν ολοκληρώσετε τα βίντεο είστε σίγουροι ότι έχετε μια καλή λαβή για τα βασικά WordPress.

Πλεονεκτήματα
Και οι δύο σειρές είναι εντελώς δωρεάν (μπορεί να σας ζητηθεί να εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό για να παρακολουθήσετε μερικά από τα βίντεο όμως).
Κάθε βίντεο καλύπτει λεπτομερώς ένα συγκεκριμένο θέμα, οπότε αν θέλετε να μάθετε μόνο πώς να "Προσθήκη μέσων στην κεφαλίδα", μπορείτε να παραλείψετε και να παρακολουθήσετε μόνο ένα βίντεο.
Μειονεκτήματα
Εάν παρακολουθείτε και τα δύο, αυτή η σειρά είναι λίγο μακριά. Θα χρειαστεί να χαράξετε ένα απόγευμα, ή ακόμα καλύτερα μια ολόκληρη μέρα, για να ολοκληρώσετε όλα τα βίντεο.
Υπάρχουν μερικά βίντεο που μπορείτε να παρακάμψετε καθώς είναι πολύ συγκεκριμένα (κυρίως στην ενότητα plugins).

3. Πλήρης εκπαίδευση WordPress για αρχάριους από τον Udemy

Ώρα ολοκλήρωσης: 4 ώρες
Τιμή: $ 19.99

Ολοκληρωμένη εκπαίδευση WordPress για αρχάριους είναι επί του παρόντος σε τιμή κάτω από $ 20, και είναι σχετικά εκτεταμένη. Όπως κάθε καλό πρόγραμμα WordPress, αυτή η καταχώρηση από το Udemy καλύπτει τα βασικά στοιχεία της δημιουργίας ενός ιστοτόπου ή ενός ιστολογίου. Εστιάζει επίσης στη μεγαλύτερη εικόνα, εξηγώντας το γενικό πλαίσιο της πλατφόρμας και πώς λειτουργεί. Κοντά στο τέλος, υπάρχει κάποια συζήτηση σχετικά με τη χρήση του SEO για τη βελτίωση της προβολής και της κατάταξης του ιστότοπού σας.

Πλεονεκτήματα
Πολλά θέματα καλύπτονται σε λίγες μόνο ώρες.
Το μάθημα περιλαμβάνει έναν οδηγό βήμα προς βήμα για την εύρεση της ιστοσελίδας σας.
Παίρνει μια εννοιολογική προσέγγιση στο WordPress, σας διδάσκει πώς και γιατί λειτουργούν τα πράγματα αντί να δίνουν οδηγίες.
Οι περισσότερες εξηγήσεις είναι απλές και φιλικές προς τους αρχάριους.
Μειονεκτήματα
Μερικά από τα πιο πρόσφατα υλικά είναι αρκετά προηγμένα, καλύπτοντας περίπλοκα θέματα όπως τη δημιουργία των δικών σας θεμάτων (σε δίκαιη κατάσταση, μπορείτε να δείτε αυτό σαν επαγγελματίας!).
Το μάθημα είναι λίγο μεγαλύτερο. Έτσι, ενώ οι περισσότερες από τις πληροφορίες της εξακολουθούν να ισχύουν, μερικά πράγματα είναι ξεπερασμένα.

4. WordPress 101: Τα βασικά από το WP101

Ώρα να ολοκληρωθεί: 90 λεπτά
Τιμή: $ 19 / έτος (τα πρώτα 7 βίντεο είναι δωρεάν - έτσι μπορείτε να ξεκινήσετε για $ 0)

Μερικές φορές μια δωρεάν σειρά μαθημάτων δεν παρέχει ό, τι ψάχνετε και είστε πρόθυμοι να πληρώσετε για κάτι λίγο πιο επαγγελματικό. WordPress 101: Τα βασικά έρχονται με μια τιμή, αλλά παρέχουν περισσότερες επιλογές υποστήριξης και προβολής από τα παραπάνω μαθήματα. Καταφέρνει επίσης να καλύψει όλα τα βασικά - θέματα, plugins, δημιουργία ενός ιστότοπου - καθώς και ένα πιο προηγμένο υλικό σχετικά με τις ρυθμίσεις και την προσαρμογή του ιστότοπου. Διάσπαρτα σε όλα τα 20 βίντεο είναι πολλές χρήσιμες συμβουλές για αρχάριους του WordPress.

Πλεονεκτήματα
Το μάθημα είναι πιο προσιτό από τους περισσότερους. Είναι κλειστού τύπου και υπάρχει επιλογή ισπανικής γλώσσας.
Όταν αγοράζετε το μάθημα (ή μια συνδρομή), έχετε πρόσβαση σε ένα φόρουμ όπου μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις και να λάβετε υποστήριξη.
Αφού αποκτήσετε το μάθημα αρχάριων, το μάθημα ενδιάμεσου επιπέδου είναι δωρεάν.
Μειονεκτήματα
Όταν δεν πωλείται, το μάθημα είναι λίγο ακριβό, δεδομένου του μικρού μήκους του.
Υποθέτει ότι έχετε ήδη δημιουργήσει WordPress, οπότε δεν καλύπτει τον τρόπο φιλοξενίας και εγκατάστασης της πλατφόρμας.

5. Να είστε δικό σας αφεντικό WordPress Course από το BitDegree


Ώρα να ολοκληρωθεί: 75 λεπτά
Τιμή: 34,99 δολάρια

Θέλετε να μάθετε πώς να ξεκινήσετε τη δική σας ιστοσελίδα; Και πώς να κερδίσετε χρήματα από αυτό; Και να το διαχειριστείτε με την πάροδο του χρόνου; Εύκολο - η σειρά Be Your Own Boss από 17 σύντομα και μέχρι το σημείο tutorials είναι για σας. Το BitDegree έχει κάνει μια σπουδαία δουλειά που συνθέτει έναν γρήγορο και εύκολο να κατανοήσει οδηγό που εξηγεί όλα τα βασικά της εκκίνησης της δικής σας ιστοσελίδας με το WordPress. Επιπλέον, το μάθημα καλύπτει τις βασικές συμβουλές και τις δεξιότητες για τη βελτίωση της επιχείρησής σας, το μάρκετινγκ, το παθητικό εισόδημα και (φυσικά) να γίνει το δικό σας αφεντικό. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η πρόσβαση στο Internet και θα μπορούσατε να έχετε όλες τις γνώσεις που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη δική σας ιστοσελίδα μέχρι το τέλος του μεσημεριανού σας διαλείμματος.

Πλεονεκτήματα
Δημιουργήθηκε από τον προγραμματιστή λογισμικού και εφαρμογών Alex Genadinik.
Αυτό το γρήγορο, 75 λεπτό μάθημα είναι εύκολο να χωρέσει σε οποιοδήποτε πρόγραμμα.
Τα χρήσιμα και άμεσα μαθήματα καλύπτουν τα βασικά σημεία της δημιουργίας ιστότοπων, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο σε μια μέρα.
Οι πρόσθετες συμβουλές για τη λειτουργία του ιστότοπού σας ως επιχείρησης είναι χρήσιμες για όσους είναι νέοι στη βιομηχανία.
Μειονεκτήματα
Το μάθημα θα μπορούσε να καλύψει περισσότερο την επιχειρηματική πλευρά, ωστόσο μπορείτε να ακολουθήσετε αυτό το σεμινάριο με το μάθημα κερδοσκοπίας BitDegree (προς το παρόν μόνο $ 9,99).
Κατά μήκος των ίδιων γραμμών με το τελευταίο σημείο, αυτό το μάθημα είναι μια επισκόπηση, ώστε να μην υπεισέλθει σε βάθος σε κανένα θέμα για να χωρέσει όλα τα σημαντικά σημεία στο συμπαγές πρόγραμμα 75 λεπτών.
Μαθήματα Web design Κατασκευή Ιστοσελίδων ΜΑΘΗΜΑΤΑ HTML5 CSS3 ΜΑΘΗΜΑΤΑ JOOMLA! ΜΑΘΗΜΑΤΑ WORDPRESS ΜΑΘΗΜΑΤΑ DREAMWEAVER ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHP MYSQL ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ESHOP ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ESHOP Για κάθε επαγγελματία Χαμηλό κόστος & Επαγγελματική εμφάνιση Νέο project = Νέα ευκαιρία για δημιουργία ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ + SEO ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Δυναμική Ιστοσελίδα SEO Mαθήματα web development Μαθήματα Web design Κατασκευή Ιστοσελίδων ΜΑΘΗΜΑΤΑ HTML5 CSS3 ΜΑΘΗΜΑΤΑ JOOMLA! ΜΑΘΗΜΑΤΑ WORDPRESS ΜΑΘΗΜΑΤΑ DREAMWEAVER ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHP MYSQL ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ESHOP ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ESHOP Για κάθε επαγγελματία Χαμηλό κόστος & Επαγγελματική εμφάνιση Νέο project = Νέα ευκαιρία για δημιουργία ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ + SEO ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Δυναμική Ιστοσελίδα SEO Mαθήματα web development Μαθήματα Web design Κατασκευή Ιστοσελίδων ΜΑΘΗΜΑΤΑ HTML5 CSS3 ΜΑΘΗΜΑΤΑ JOOMLA! ΜΑΘΗΜΑΤΑ WORDPRESS ΜΑΘΗΜΑΤΑ DREAMWEAVER ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHP MYSQL ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ESHOP ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ESHOP Για κάθε επαγγελματία Χαμηλό κόστος & Επαγγελματική εμφάνιση Νέο project = Νέα ευκαιρία για δημιουργία ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ + SEO ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Δυναμική Ιστοσελίδα SEO Mαθήματα web development Μαθήματα Web design Κατασκευή Ιστοσελίδων ΜΑΘΗΜΑΤΑ HTML5 CSS3

2 comments:

  1. Γεια Khalid Abdullah, μπορείτε να μου πείτε ότι το πώς να τελειώσει μαθηματα web design σε απευθείας σύνδεση.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete